10/05/2012

Back to action!

Okanan varsomisen jälkeen otettu hiljaiseloa ja keräilty motivaatiota, mutta aurinkohan tuo jo tässä paistoi ja ajatuksia vähän piristi. Lettu sinnittelee edelleen eikä ole vielä varsonut ja sitä nyt seurattuamme voi Okanan varsomisesta vielä lisätä kommenttina että joku asia siinä meni ennen aikojaan pieleen, tamma ei todellakaan ollut esim. lihaksistoltaan sen tuntuinen että olisi ollut valmis varsomaan, kävi mielessä että olisiko esim. kalvot voineet mennä puhki ennen aikojaan. Se ei koskaan selviä, joten nyt täytyy vain koittaa katsella eteenpäin.

Argus on kaikkien hämmästykseksi osoittanut olevansa kova luu ja on ruunauksen jälkeen ollut kiitettävän testaavaa tyyppiä. Kiltti se kuitenkin on ja tolkku että eiköhän tässä yhteinen sävelkin löydy. Toisaalta alkanut tosiaan tuntua niin potentiaaliselta urheiluhevoselta että mietityttää meneekö aivan hukkaan meillä. Nyt laitetaan äijä kunnolla töihin ja katsotaan mikä on seuraava siirto.

Sain sosiaalipedagogisen hevostoiminnan opiskelutkin suoritettua kunnialla päätökseen ja se sekä alkanut yhteistyö lastensuojelun kanssa on tietysti piristänyt mieltä todella paljon! Asiakkaitakin on jo käynyt ja tästä on todella mukava jatkaa! Meidän talli on ensimmäisiä Green Care maatiloja alueellamme!

No comments:

Post a Comment