11/02/2012

Tutustumista

Niin on meillekin kotiutunut vuonoherra Argus Frö. Argus on oikein mukava, rauhallinen orhi, todella kiltti mutta aluksi vähän hukassa poissa mamman luota uudessa kodissa. Pikkuhiljaa kaveri on huomannut että meilläkin on määrätietoinen käsittely, kaverit pysyvät tallella ettei niiden perään tarvitse niin kauheasti kaivata ja mikä tärkeintä, ruokaa tarjoillaan säännöllisesti ja paljon.

Liikunnallinen puoli lähti liikkelle köhähdellen sillä pitkän reissun ja pakkasten (Argus oli klipattu) takia Argus oli tietysti ensimmäisenä yskässä. Pensilliini kuuri piikittämällä ei ole omiaan luottamusta kasvattamaan heti muuton jälkeen... mutta minkäs teet :P Kaiken lisäksi meidän satula ei sovi Argukselle edes sen vertaa että viitsisi sillä hetken mennä ja ostamamme hokkien kierteet olivat tietysti väärän kokoisia... Nyt Argusta on sitten käsitelty maastakäsin ja ohjasajaen ja kaveri Niina on käynyt ystävällisesti pari kertaa ratsastamassa - oman satulansa kera. Yllättävän haastavaa löytää le-ve-ää 17" koulusatulaa kohtuullisella budjetilla, neljän kokeillun satulan jälkeen jatkamme etsintöjä...

Kuten kerrottu oli, Argus on erittäin herkkä ja mukava ratsastettava joten tähtäimeksi asetettiin heti Torpan tallin harjoituskoulukisat 10.3.2012 :D - siis sikäli mikäli kaikki menee hyvin. Pääasia nyt olisi että päästäisiin monipuolisesti touhuamaan kaverin kanssa ja mielellään saisi olla pari reissua heti alkukeväästä koulukisoihin tai mätsäreihin, että saadaan totutettua Argus siihenkin että välillä kotoa käydään reissussakin.

Summa summarum, vaikuttaa oikein mukavalta!

Arguksella on facebookissa oma ryhmä, entisen omistajansa perustamana, ja sitä ylläpidetään edelleen. Löytyypi haulla nimellä Argus Frö 269




1 comment:

  1. Vautsi mikä hieno mies! Toivottavasti teitä nähdään myös vuonistapahtumissa jatkossa, vaikka jo syksyllä mestaruuksissa? =)

    ReplyDelete